Despre Academie

Academia de Curatenie este un proiect al Blockchain Construct SRL Romania.

Dorim ca acest website de prezentare si magazin online sa vina in intampinarea nevoilor profesionistilor din industria hoteliera cat si cea suport, respectiv din piata de curatenie profesionala. Toate firmele de curatenie sunt invitate sa acceseze www.academiadecuratenie.ro unde vor beneficia de cele mai competitive preturi si solutii de pe piata.

Academia de Curatenie este platforma in care se intalnesc cererea si oferta cea mai buna.

Deschidem, in acest mod, primul portal de curatenie profesionala din Romania , portal in cadrul caruia sunt invitati toti furnizorii consacrati de echipamente, consumabile cat si servicii sa-si expuna ofertele si serviciile.

Dorim ca in toamna lui 2023 sa organizam primul eveniment, sub patronatul noii organizatii si astfel sa raspundem nevoilor profesionistilor din industria HoReCa cat si din cea a curateniei profesionale – aceea de a se conecta si lega parteneriate reciproc avantajoase.

Academia de Curatenie este garantul unui climat prietenos pentru cerere si oferta si depunem toate eforturile pentru a oferi partenerilor nostri cea mai competitiva platforma de achizitii si vanzare.

Va multumim pentru vizita si pentru increderea acordata in ultimii 9 ani.